Historiek

Na het beëindigen van zijn studies Licentiaat in de Rechten is Antoon De Ruyck in 1985 gestart met een nieuw verzekeringskantoor.

Antoon heeft er toen voor gekozen om exclusief agent te worden van ABB Verzekeringen welke verzekeringsmaatschappij intussen is gefuseerd tot het huidige KBC Verzekeringen. Aanvankelijk helemaal alleen gestart in een klein kantoortje was er in 23 jaar een gestadige groei tot een kantoor met 6 voltijdse medewerkers en met een centrale ligging onder hetzelfde dak van KBC Bank gelegen te 9000 Gent, Kouter 175.
In april 2008 kwam het evenwel tot een stopzetting van de samenwerking met KBC Verzekeringen.

Antoon diende alzo een doorstart te maken om zijn activiteiten onverminderd verder te zetten. Tijdens het zoeken naar een nieuwe locatie verkreeg hij zeer snel de erkenning van het FSMA (Financial Services and Markets Authority) als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.
Vanuit een nieuwe locatie en niet langer gebonden door één verzekeringsmaatschappij kon Antoon in alle onafhankelijkheid verder werk maken van de verdere uitbouw van zijn kantoor.

In februari 2011 maakte Emmanuel De Ruyck zijn intrede in het kantoor. Emmanuel behaalde een bachelor in het Bedrijfsmanagement Financiën en Verzekeringen.
Intussen is hij ook verzekeringsmakelaar en medezaakvoerder van het kantoor.

Ingevolge de verder gestadige groei diende er te worden gezocht naar een grotere en nieuwe locatie.
Vanaf medio mei 2013 is het kantoor alzo verhuisd van 9000 Gent, Koning Leopold II-laan naar het huidige adres.